Lesauto dakbord

Er zijn vele benamingen voor dakborden zoals lesauto dakbord, rijschool dakborden, daknaambord of lesbord. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Een lesauto dakbord is de bekroning van jouw auto. Een goed dakbord hoeft niet duur te zijn. Wij geloven in een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Bekijk hier ons werk
img-20140108-wa0000
lesbord-zwart-foto

Bevestiging van het dakbord

Ons lesauto dakbord kun je bevestigen met een magneetplaat of magneet voetjes. Hierdoor zijn ze erg makkelijk te bevestigen. Onze lesauto dakborden hebben een aerodynamisch ontwerp, brandstofbesparend en geluidsarm. Onze lesauto dakborden worden allemaal getest op veiligheid. Je kunt met onze dakborden veilig 160 km per uur rijden. Al onze lesauto dakborden voldoen aan de eisen van het CBR.

L – bord

Wij leveren L – borden die 16x16cm zijn deze voldoen dus aan de eisen van het CBR. Deze zijn verkrijgbaar in een kubus voor aan de zijkant of aan de bovenzijde. Dit L – bordje is voorzien van een magneetplaat voor makkelijke bevestiging op het dak.

img-20130830-wa0004
img-20130705-wa0008

Afwerking van het dakbord

Onze lesauto dakborden zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen. Het lesauto dakbord kan gemaakt worden van hoogglans acryl of aluminium. Dit zijn beide materialen die UV-bestendig zijn. Dit betekent dat het lesauto dakbord niet verkleurd.

Kleuren

Onze rijschool lesauto dakborden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lesauto dakborden zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, blauw, geel, groen, rood en oranje.

Bestel direct een lesauto dakbord

img-20131215-wa0003
img-20131220-wa0001

Afmetingen

Het lesauto dakbord heeft de volgende afmetingen: Achterzijde 75x11cm en de Voorzijde 75x18cm. Afmetingen totaal: 91 cm breed, 16 cm hoog. De afmetingen van de magneetplaat zijn: 30 x 40 cm. Oppervlakte voorzijde: 17 x 75 cm. Oppervlakte achterzijde: 12,5 x 75 cm. Gewicht inclusief magneetvoet: 3,5 Kg Oppervlakte “L”: 16 x 16.

Belettering en levering

Wanneer je bij ons een lesauto dakbord besteld leveren wij deze binnen 24 uur bij je op de gewenste locatie. Wil je ook graag je dakbord laten beletteren? Dat is bij ons als mogelijk vanaf €25,-. Wij kunnen het lesauto dakbord en of je lesauto  met vinyl folie in alle kleuren en maten beplakken. En naast de klassieke vinyl folie plakletters, kunnen we ook beletteren met full-color  print, waarbij er op een buiten bestendige polymeer- vinyl wordt geprint.

Vandaag besteld morgen geleverd!

unnamed

HEB JE EEN DAKBORD VOOR JE LESAUTO NODIG?

JE KUNT BIJ ONS DIRECT EEN BESTELLING PLAATSEN!

Bestel direct een dakbord

LESAUTO DAKBORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR HERO-SIGN DAKBORDEN EN RIJSCHOOL-MARKETING.NL