logo-web

Lesauto Dakborden is partner van Rijschool Marketing. Rijschool Marketing is een bureau dat rijschool reclame verzorgt voor rijscholen door het hele land! Door onze jarenlange ervaring in het leveren van rijschool reclame, hebben wij kant-en-klare oplossingen te bieden, dus of je nu kiest voor een rijschool website, mobiele website of social media pagina’s bij Rijschool Marketing ben je op het juiste adres. Rijschool Marketing promoot vanuit Haarlem rijscholen door het hele land.

Bekijk het werk van Rijschool Marketing
web_app

Mobiele Web-App

Smartphone gebruikers zijn op zoek naar informatie. Als een leerling zich aanmeldt dan gebeurd dit vaak niet via hun smartphone, maar via de pc. Wij hebben daarom een snelle, gemakkelijke mobiele Web-App ontwikkeld die gericht is op een “call-to-action” voor maximaal rendement van elke bezoeker op je rijschool website.
icons

Vindbaarheid

Google Adwords is een manier van rijschool reclame en helpt je om snel resultaat te behalen met je aangeboden Rijschool Adwords advertenties. Per keer dat er op je rijschool reclame advertentie geklikt wordt, betaal je een vooraf vastgesteld bedrag. Je behoudt dus ten alle tijden controle over je eigen advertentiebudget. Google Adwords bied je ook de mogelijkheid aan om héél gericht te adverteren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen in je eigen omgeving te adverteren.

adwordsfacebook
adwords1
social

Sociale media

Met Facebook kun je veel rijschool reclame maken. Hoe meer vind-ik-leuks jouw Facebook pagina heeft, hoe beter het oogt voor de bezoeker. Een groot aantal vind-ik-leuks zal ervoor zorgen dat de bezoeker denkt dat er al vele tevreden leerlingen voor hem/haar zijn geweest. En zal er voor zorgen dat de bezoeker eerder overweegt zijn rijopleiding te starten bij jouw rijschool in plaats van bij een ander.
social-logos-screenshot.png-652×100--300x59

Flyers

Flyers zijn het visitekaartje van je rijschool evenals je website. Wij zien vaak dat er onvoldoende wordt nagedacht over de boodschap die wordt overgebracht met rijschool reclame. Een proefles voor €20 of korting op een pakket. Maar hoe doeltreffend is je actie nou eigenlijk? Hoeveel tijd & energie heeft het je gekost? Hoeveel nieuwe aanmeldingen heb je gehad? Wij geven je vrijblijvend advies en ontwerpen rijschool reclame die aansluit bij de huisstijl van je rijschool website.
allsineen

Huisstijl

Heb je al een eigen huisstijl en logo? Dan zorgen we er voor dat je huisstijl terug komt in de website, zodat je rijschool website er uit ziet als een prachtig geheel. Mocht dit niet van toepassing zijn, of ben je niet tevreden over je huidige huisstijl, dan is er altijd een mogelijkheid om je huisstijl en logo bij ons te laten ontwerpen.

Bekijk de voorbeelden

Promofilms

Overtuig potentiële leerlingen met mooie beelden, snelle montage en toch een sterke inhoud. Dat is wat je doelgroep wilt zien. Stoer of zakelijk. Rijschool Marketing bedenkt samen met je een scenario wat het beste bij je rijschool past. Zowel in de boodschap als in je budget. Een rijschool promotiefilm verteld een goed verhaal die we zorgvuldig monteren.

Bekijk het YouTube kanaal

Vraag een vrijblijvende offerte aan

LESAUTO DAKBORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR HERO-SIGN DAKBORDEN EN RIJSCHOOL-MARKETING.NL