Over ons

Sinds onze oprichting zijn wij actief op het gebied van productie en verkoop van lesauto dakborden. Omdat wij overtuigd zijn dat een goed dakbord niet perse duur hoeft te zijn, hebben wij steeds getracht om een goede prijs kwaliteitsverhouding te handhaven..  Of het nu gaat om een enkele kap van Plexiglas voor een object of dakbord, of een serie opdracht van honderden dakborden ten behoeve van je bedrijf, .. Je bent bij ons op het juiste adres.

Wij onderscheiden ons met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Zo zijn wij in staat met onze machines en kennis van kunststoffen en vele andere materialen alle soorten bewerkingen uit te voeren. Van Plexiglas zagen op maat, verlijmen, polijsten, buigen, snijden, CNC-frezen, CNC-laseren of thermisch/vacuum vormen tot het spuiten en bedrukken van materialen. Je bent van harte welkom in onze showroom, waar je 7 dagen in de week op afspraak terecht kunt.

Beletteren: Wij kunnen de dakborden en/of  je lesauto met vinyl folie in alle kleuren en maten beplakken. En naast de klassieke vinyl folie plakletters, kunnen we ook beletteren met full-color print, waarbij er op een buiten bestendige polymeer-vinyl wordt geprint. (beletteren van je dakbord is al mogelijk v.a. € 25,-)

Voordelen van onze dakborden:

  • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
  • Aerodynamisch design, brandstofbesparend en geluidsarm
  • Veiligheid, al onze dakborden worden getest tot 160 km/uur

Wij geven volgende garanties:

  1. Alles uit voorraad garantie
  2. Laagste prijs garantie
  3. Niet tevreden, onmiddelijk uw geld retour garantie

LESAUTO DAKBORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR HERO-SIGN DAKBORDEN EN RIJSCHOOL-MARKETING.NL